Welkom bij Vrikawe

Welkom op de website van de vriendenkring van de patrimoniumdocumentatie, provincie West-Vlaanderen. De administratie van de patrimoniumdocumentatie is samengesteld uit het kadaster, de registratie en domeinen en het aankoopcomité.

Even voorstellen:

Vrikawe stond oorspronkelijk voor Vriendenkring van het Kadaster West-Vlaanderen.
De VZW heeft tot doel "het sociale contact tussen de collega's van gans de provincie te bevorderen, door het inrichten van sociale, culturele en sportieve activiteiten." (dixit de statuten)
Met de vorming van de administratie "Patrimoniumdocumentatie" hebben wij ons werkterrein uitgebreid naar alle administraties van deze groep.

Door samenwerking met andere kringen, gebundeld in het A.F.V. (Amicales de Finances-Financie-Vrienden) is er een uitwisseling van programma's, waarvan "FICULT", einde juni, de "Nationale sportdagen" en de "Nationale Wandeldag van Financiƫn" de voornaamste evenementen zijn.

Onze kring organiseert een 15-tal activiteiten per jaar, van nieuwjaarsrecepties tot wandeltochten, van bezoeken aan tentoonstellingen tot meerdaagse (culturele) reizen. Vrikawe telt ongeveer 400 leden.

Je kan ons bereiken via info@vrikawe.be.